Siirry pääsisältöön

6. Päivä

Viisi päivää nutrausta takana ja tänään vaaka näytti -1,6kg. Aion jatkaa vielä toisenkin viikon. Eilen tein pitkän kävelylenkin ja uin 30min. Sen jälkeen oli ihan jäätävä nälkä loppuillan. Eli seuraavan kerran taidan mennä uimaan vasta nutrauskuurin jälkeen...

Molemmat lapset on yskäisiä ja röhäisiä. Eli kotipäivä tänäänkin. Huomenna on Simon jälkitarkastus ja pitää tsekata Fridan korvat myös, ettei vaan olisi korvatulehdusta.

Päätin alkaa myös karsimaan turhia tavaroita pois. Aloitin astioista. Myin lautasia, kuppeja ja mukeja pois. Arkikäytössä 4 pientä lautasta, 4 keskisuurta, 4 isoa, 4 syvää ja 6 kulhoa on riittänyt hyvin. Tämän lisäksi meillä on lasten lautasia. Seuraavaksi alan karsimaan laseja. Myös ruokakaapit pitäisi käydä läpi ja siivota.

Myös omia kenkiä, laukkuja ja vaatteita pitäisi laittaa myyntiin. Lastenvaatteista ajattelin karsia pois ne, joita ei käytetä. Sama juttu lelujen kanssa. Yhden satsin laitoinkin myyntiin ja Simon kanssa yhdessä valittiin ne lelut, joilla ei enää leikitä.

Kirjoja aion karsia myös pois, sillä kaikki eivät mahdu edes kirjahyllyyn. Mietin myös, pitäisikö dvd:t myydä pois ja säästää vain lasten ja pari omaa lempparia (eli Holiday ja Love Actually...).

Kylppäristä meinasin heivata kaikki vanhentuneet tuotteet. Ja uusia en saa ostaa varastoon ennenkuin aiempi vastaava tuote on käytetty. Meikeistä säästän vain ne, joita oikeasti käytän (ripsari, musta kajal, meikkivoide, aurinkopuuteri, kulma- ja luomiväri). En tajua miksi ostelen aina meikkejä ja kynsilakkoja, kun käytän niitä ehkä kerran?

Karsittavaa olisi siis niin kiloista kuin tavaroistakin :)

Kommentit

  1. Munki pitäis heittää/myydä/antaa pois kaikkia turhia leluja, vaatteita, tavaroita ja astioita.. niitä on aivan liikaa.. ja pitäis taas siivota kaikki keittiön kaapit

    VastaaPoista
  2. Mulla myös tavarat pitäis saada kiertoon. Ja sama homma kosmetiikan kanssa...vaikken edes käytä kuin murto-osaa omistamistani purnukoista.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Laiska äiti

Pahoittelen kun en ole viimepäivinä oikein jaksanut bloggailla. Mulla on kyllä tähän ihan hyvä selitys olemassa... Tuossa n. kuukausi sitten ihmettelin kun koko ajan paleltaa. Siis vaikka olin sisällä villasukat jalassa ja  ulkona untsika niskassa plussakeleillä. Järkyttävä nälkäkin oli koko ajan. Yhtenä iltana ei tehnyt mitään makeeta mieli. Siinä vaiheessa aloin hiljaa päässäni laskeskella 1+1 yhteen ja seuraavana aamuna ällötti jo kahvikin. Testasin huvikseni Pregcheckin liuskatestillä ja kaks viivaa pärähti. Melkoisen järkyttynyt olin enkä uskonut tulosta. Kipitin apteekkiin ostamaan Clearbluen digitestiä, joka näytti raskaana 3+. Seuraavana päivänä pääsin onneksi heti yksityiselle ultraan, koska menkoista laskettuna viikkoja olisi ollut tuolloin jo jotain 9+.. Pikku mötikkä siellä köllötteli ja sydän sykki. Koko vastasi 6+3 ja laskettu aika ultran mukaan 9.7.2013. Joten heipat ens kesän ratsastusleirille ja kotihoidontuella köyhäilyille... Olo on aamusta iltaan mitä kamal

Me&i-arvonta!

Kaikkien teidän ihanien lukijoiden kunniaksi päätin järjestää arvonnan. Palkintona on Me&i cuddly bears body koossa 86/92cm. Menee värien puolesta niin tytölle kun pojallekin :) Kaikki lukijoiksi liittyneet ovat mukana yhdellä arvalla kommentoimalla tätä postausta. Kaksi arpaa saat jos linkität arvonnan omaan blogiisi. Osallistua voi sunnuntaihin 13.1 klo 20 asti.

2020 Case Korona

En ole kirjoittanut pitkään aikaan. Tämä vuosi on ollut aika haipakkaa. Tammikuussa lomailimme Sallassa. Helmikuussa olin lomautettuna lentoemännän työstä. Maaliskuussa lensin ja sairastelin. Huhtikuussa lähinnä nukuin univelkoja pois ja lepäsin. Toukokuussa aloitin kesätyöt entisessä työpaikassani. Tein koko kesän pelkästään etätöitä ja odotin milloin pääsisin taas lomautukselta lentämään. Kesällä tuli konkurssi ja koko Helsinki base suljettiin.  Olin keväällä hakenut opiskelemaan ja aloitin elokuussa opinnot ammattikorkeakoulussa. Pääsin opiskelemaan rakennusmestariksi. Elokuussa aloitin myös työpätkän lentokentällä. Yhtäkkiä olin täysipäiväinen opiskelija ja tein siinä sivussa kahta työtä. Koronan vuoksi lähes kaikki opinnot olivat etänä.  Syyskuun jälkeen sain jatkosopimuksen molemmista työpaikoista. En ole ikinä viihtynyt etätöissä, koska kaipaan kovasti sosiaalisia kontakteja. Aloin marraskuussa olla niin väsynyt, että irtisanouduin vanhasta työstä kesken määräaikaisuuden.  Nyt o