Siirry pääsisältöön

Toivepostaus: Phil&Teds Navigator

Phil&Teds Navigator

+ Mittasuhteiltaan pienet (P&T Dot ja Navigator ainoat tuplat mitkä meidän hissiin mahtuu)
+ Saman kokoiset kuin yhden lapsen rattaat
+ Mahtuvat julkisiin kulkuvälineisiin loistavasti
+ Kevyet työntää
+ Kivan väriset, kuomun voi ostaa eri värisenäkin erikseen
+ Helppo kasata auton takakonttiin, mitään osia ei tarvitse irroittaa
+ Kulkevat hyvin niin kaupoissa kuin hiekkatiellä
+ Helppokäyttöiset valjaat
+ Alakerrassa istuvan taaperon saa joko istuvaan tai puoli-istuvaan asentoon
+ Edessä matkustavalla hyvä kuomu ja turvakaari
+ Kapeat, eivät tuki käytäviä
+ Sadesuoja hyvä, mutta hintava


Alakerran sisaristuin yläasennossa


Alakerran sisaristuin puolimakaavassa asennossa

Sitten miinuksia:

- Istuinkankaat nyppyyntyvät
- Vauvankoppa on pieni (60cm), joten käyttöikä lyhyt
- Vaunuja ei voi "heijata"
- Ei säädettävää jousitusta
- Eivät kulje kanttareiden ja kynnysten yli yhtä hyvin kuin säädettävän jousituksen Emmaljungat
- Mahdotonta mennä esim. juna-aseman liuskoja pitkin.
- Lasta ei saa istumaan kasvot työntäjään päin
- Raskaammat työntää jos kumit tyhjät
- Ostoskori jää osittain alakerran tyypin jalkojen alle
- Kaipaan myös vetskarillisia säilytyslokeroita

Kysymyksiä?

Kommentit

  1. Millä perusteella valitsit juuri Navigaattorit p&t valikoimasta. Itse olen ihan hukassa noiden mallien kanssa, kun en ymmärrä, että mitä ihmeellisiä eroja niissä on. Uskotko, että on pitkäikäiset, eli mahtuuko lapset hyvin olemaan noissa teidän rattaissa pituuden puolesta? Tässäpä näitä kysymyksiä, kiitos hyvästä postauksesta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mittojen perusteella. Vibet ei olisi mahtuneet hissiin, enkä halunnut kahta pientä etupyörää. Aluksi olin ostamassa Doteja, mutta niissä on tuo kuomu pienempi ja muutenkin ovat aavistuksen pienemmät. Lapsilla on pieni ikäero (1v3kk), eli luultavasti siinä vaiheessa kun Frida ei enää mahdu alas voi Simo jo kävellä ja rattaita käyttää seisomalaudan kanssa. Ainakin toivon niin...

      Poista
  2. Onko tonne ala kertaan vaikea laittaa lapsi ja viihtyykö siellä hyvin, kun vaikuttaa siltä ettei tuolta näe niin kovin hyvin? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Frida on viihtynyt tosi ainakin hyvin. Painavampi lapsi laitetaan ohjeiden mukaan etupenkille aina.

      Poista
  3. Oi kiitos Malla! :) Arvaa onko tätä postausta odoteltu?

    Kyllä nuo meille kotiutuvat sitten kesäkuussa.

    VastaaPoista
  4. Kiitos! Jospa nämä asiat olis meilläkin kohta ajankohtaisia ;)

    VastaaPoista
  5. Kiitos! Mäkin olen tätä postista odottanut, auttaa mietinnöissä. Uutta mallia kävin kurkkimassa liikkeessä mut taitaa jäädä ostokset kesälle, kun lapsikin on täällä. Vähän mietityttää tuo käyttöikä mut uudet kärrit tässä on kai syytä joka tapauksessa ostaa, joten miksei tuplat, joita voi yhdelläkin käyttää. Olivat kyllä näppärämmät liikutella kuin olisin osannut kuvitella!

    VastaaPoista
  6. Oih, tämä olikin hyödyllinen postaus, ollaan nimittäin juuri itsekin hankkimassa tuplia. Apua kun tää on hankalaa...ollaan kovasti kallistumassa bugiksen donkey duoihin, niissä tuntuu kaikilla kokemuksia kertovilla jäävän miinuslista kovin lyhyeksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en itse jotenkin tykkää niiden ulkonäöstä? Tiedän yhden kenellä on kolmas Donkeyn runko käytössä (reklamoinut nitinän takia) ja samoin kuulemma istuinosan korkeus ei kuomun kanssa riitä isommalle lapselle. Muuten kyllä kehuu niitä kovasti :) Mutta ei mun mielestä 1300€ rattaat sais nitistä...

      Poista
  7. Tätä juuri etsinkin :) Meillä on myös tuplat etsinnässä ja Navigatoreiden ja Dotsin välillä pohditaan. Pystyyköhän noilla menemään talvella, vai täytyyköhän hommata toisetkin tuplat?

    Onko nuo navigatorit kuin kiikkerät sivusuunnassa tai raskaat työntää?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä nämä oli talvella käytössä Emmaljungien yhdistelmien rinnalla. Toki tää talvi oli ihan paska, vähän lunta.. Mutta hyvin pärjättiin. Pienempi oli lämpöpussissa alhaalla.

      Kesällä mulla meinas kerran rattaat kaatua nurtsilla kun koira kiskaisi vaunut sivuun. Navigatorit on tosi kevyet työntää niin kauan kun renkaissa on hyvin ilmaa :)

      Poista
    2. Kiitti sulle vastauksista :) Täytyy tosiaan miettiä noita, harvemmin täälläkään paljoa lunta on kun suht tiheään auraavat.

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Rv 17

Heti alkuun masukuvaa rv 17+0. Maha on kasvanut ihan älyttömästi! Ja myös selkä on ollut kipeä, eikä ihme kun pitää tuota möhkälettä kannatella. Tässä vielä vertailun vuoksi masukuva viime viikolta (rv 16). Tässä maha on mun mielestä tosi paljon pienempi kuin rv 15. Mahan koko riippuu kyllä aika paljon siitä, mitä päivän aikana on syönyt. Tällä viikolla kävin ekaa kertaa koko raskausaikana uimahallissa. Tykkään uida ja normaalisti uin sen 0,5h + 0,5h tai sitten koko tunnin putkeen. Mutta nyt huomasin kuinka tämä raskaus on romahduttanut mun kestävyyskunnon ihan totaalisesti! Ekan 10 minuutin jälkeen oli pakko siirtyä sinne hitaiden radalle ja 20 min jälkeen olin jo niin poikki (ja kiukkuinen niiden hitaiden matelijauimareiden vuoksi), että oli pakko mennä saunaan huilaamaan. Ja maha tuntui uidessa siltä, että se vaan hidastaa koko touhua. Vähän kuin olisi uinut joku kivireppu mahassa! Ensi viikolla uusi yritys.. Pääsin niistä järkyttävistä päänsäryistä eroon vähäksi aikaa kun a

2020 Case Korona

En ole kirjoittanut pitkään aikaan. Tämä vuosi on ollut aika haipakkaa. Tammikuussa lomailimme Sallassa. Helmikuussa olin lomautettuna lentoemännän työstä. Maaliskuussa lensin ja sairastelin. Huhtikuussa lähinnä nukuin univelkoja pois ja lepäsin. Toukokuussa aloitin kesätyöt entisessä työpaikassani. Tein koko kesän pelkästään etätöitä ja odotin milloin pääsisin taas lomautukselta lentämään. Kesällä tuli konkurssi ja koko Helsinki base suljettiin.  Olin keväällä hakenut opiskelemaan ja aloitin elokuussa opinnot ammattikorkeakoulussa. Pääsin opiskelemaan rakennusmestariksi. Elokuussa aloitin myös työpätkän lentokentällä. Yhtäkkiä olin täysipäiväinen opiskelija ja tein siinä sivussa kahta työtä. Koronan vuoksi lähes kaikki opinnot olivat etänä.  Syyskuun jälkeen sain jatkosopimuksen molemmista työpaikoista. En ole ikinä viihtynyt etätöissä, koska kaipaan kovasti sosiaalisia kontakteja. Aloin marraskuussa olla niin väsynyt, että irtisanouduin vanhasta työstä kesken määräaikaisuuden.  Nyt o

Rv 27+3

Tässä taas tämän viikon masukuvaa. Maha on jatkanut kasvuaan, mutta vieläkään se ei näy ollenkaan takaapäin ja ei pahemmin edestäkään jos on esim. musta paita päällä. Kävin perjantaina pitkästä aikaa leffassa (ja onnistuin jopa istumaan sen 2h paikoillaan käymättä kertaakaan vessassa!). Leffassa oli aika voimakkaat musat ja pikkusella tosi vahvat potkut... Ilmeisesti mahatyyppi kuulee jo ääniä ulkomaailmasta. Lauantaina kierreltiin miehen kanssa koko päivä kaupoilla. Jaksoin reissun tosi hyvin, kiitos vaan sille kuka keksi tuon tukivyön. Ilman sitä en enää kävelis yhtään mihinkään. Koska tämä mun tissiosasto näköjään yhä jatkaa kasvuaan jouduin käydä ostamassa taas uudet rintsikat. Meinas kuulkaa usko loppua siellä sovituskopissa. Nyt mulla on tasan yhdet sopivat rintsikat, kokoa 75G!! Mä en edes halua tietää mihin sfääreihin nää tissit paisuu siinä vaiheessa kun alan imettää. Tänään kävin tallilla koiran kanssa rämpimässä lumisella pellolla, uimassa ja illalla vielä kävelylenki