Siirry pääsisältöön

Miesten raskas elämä

Marttyyri-Malla tässä taas hei! Meidän perjantai sujui näin:

Klo 04 herään, en saa enää unta.
Klo 05, luovutan ja menen sohvalle lukemaan ja keitän kahvia
Klo 06 Simo herää, vauva herää, mieskin lähtee kiireellä töihin
Klo 07 Frida takaisin unille

Tässä välissä aamupalat, vaipat, rasvaukset, pyykinpesua, viikkausta ym. aamutouhuja.

Klo 09 Anoppi ja mun porukat tulee kylään, isä vie koiran lenkille
Klo 10.30 Lämmitän kalasoppaa, Simo roikkuu jalassa, tyttö kiljuu syöttötuolissa. Anoppi ja kumppanit olohuoneen puolella, toki joku tulee siihen aina välillä antamaan lämmitysohjeita...
Klo 11 haen nopeasti huoltikselta pari maitoa isin autolla, kun en omaa jaksa skrapata. Vien samalla postit ja kaikki roskat.
Klo 11.30 Simo nukkumaan, porukat lähtee kotiinsa
Klo 12 Frida nukkumaan

Tässä vaiheessa omaa aikaa, jess! Juon kahvia ja syön porkkanakakkua. Päivän kohokohta :)

Klo 13 Frida herää
Klo 13.40 Simo herää, välipalaa
Klo 15 puistoon, Simo pulkkaan, Frida nukkuu vaunuissa. Puistossa on myös mammakaveri lapsineen.
Klo 16.40 kotiin, ruokaa ja mies tulee töistä
Klo 17.20 skrapaan auton, käyn tekemässä ruokaostokset ja haen tytölle fb-kirppikseltä ostamani housupaketin
Klo 18.20 kotona. Mies makaa sohvalla. Kysyn voisiko viedä koiran ulos. Vastaus on mielellään ei. 

Lähden lenkittämään koiraa - tämä on myös sitä omaa aikaa!  Tosin ulkona on kamala tuuli ja koira haluaa kotiin.

Klo 19 Mies on kuulemma laittanut Fridan jo nukkumaan. Tyttö huutaa pinnasängyssä. Kysyin mieheltä antoiko ruokaa tai maitoa - ei kuulemma antanut. Imetän Fridan ja pyydän miestä hoitamaan sillä aikaa pitsan uuniin.
Klo 19.30 Simo unille. Kamala nälkä. Huomaan, että uuni on päällä, mutta pitsa ei ole vieläkään uunissa. Mies makaa sohvalla ja katsoo lätkää. Laitan pitsan uuniin. Ramppaan välillä laittamassa Fridalle tuttia.
Klo 20 asetun Radlerin ja pitsapalan kanssa sohvalle. Simo herää. Annan parasetamolia. Katson Ville Haapasalon ohjelmaa telkkarista. Unohdan käydä suihkussa ja pestä hampaat.
Klo 21 nukkumaan
Klo 23.30 Simo herää ja mies menee katsomaan, kuullostaa taas kurkunpääntulehdukselta. 
Klo 05.30 Simo herää, annan parasetamolia+mehua ja laitan pojan vielä unille kun hengitys alkaa kulkemaan.

Kommentit

  1. Miehet. Hemmetin lätkä.
    =\

    Onko teillä nyt ollut jo niin monta kurkunpääntulehdusta, että voisi olla kyse kierteestä? :( Kuulostaa ikävältä.

    Meillä Tyyppi on herännyt nyt kuluneella viikolla kolme aamua peräkkäin 5.50-6.10, joten vähän on ollut "hiljaista" aamuisin. :) Sovittiin aviokin kanssa, että viikonloppuna saadaan nukkua vuoroaamut ja tästä kyllä aion pitää kiinniyäs sitten tämän pikkukakkosen kanssa jos alkaa tuntua puolin tai toisin liian väsyneeltä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Neljäs kurkunpääntulehdus jo :(

      Tänään nukuin vähän pidempään, eli heräsin seiskan jälkeen :D

      Poista
  2. Meilläkin on kirottu muutamaan kertaan tuota lätkää ja ylipäätään miehiä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

      Poista
    2. Niimpä! Pronssipelin ajaks lähdin yksin leffaan :)

      Poista
  3. Montako kertaa Simolla on ollut kurkunpääntulehdus? Meillä oli eka kerta muutama viikko sitten ja kyllä säikäytti pahasti. Tietenkin alkoi keskellä yötä ja vaikutti että poika ei meinaa saada kunnolla henkeä. Kun saatiin rauhoittumaan, niin henkikin taas kulki ja nukahti, kunnes sama alkoi taas reilun tunnin päästä uudelleen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eka kerta oli 1,5-vuotiaana ja nyt oli neljäs kerta. Eka oli kyllä pahin :(

      Poista
  4. MIEHET! Ja lasten isovanhemmat! Äärgghhh!
    Kiehun edelleen mun iki-ihanan anopin takia. Se aukaisi taas suunsa yks päivä ja ! Että ottaa päästä.
    Ota tänään omaa-aikaa ja jätä lapset isälleen kun jääkiekko iltapäivällä alkaa. Ja muista jättää lapset nälkäisinä ja väsyneinä. Saa iskäki touhuta kullannuppujen kans... Ja jätä koira kans, mieluiten jalat ristissä.

    Tsemppiä! Kohta ne lapset on jo isoja ja me itketään että mihin se vauva-aika katosi (ja pyöräytetään vielä yksi iltatähti ).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun anoppi on oikeesti super ihana, mutta se ei vaan kuule mitään. Esim. Saatan käydä pimpottelemassa ovikelloa turhaan kun anoppi katsoo telkkaria äänet täysillä.

      Eilen mies oli isänsä synttäreillä ja tuli kotiin puol viideltä. Samaan aikaan joku kaverinsa soitti ja pyys kattomaan peliä baariin. Ilmotin lähteväni leffaan yksin ja häivyin. Teki hyvää olla pari tuntia ihan itekseen. Jotenkin mulla ei hermot kestä nyt yhtään, jos oon lasten kanssa vaan kotona. Molemmat on räkäsiäkin niin ei pääse ulos.

      Joo ei mitään iltatähteä :D

      Poista
  5. Kuullostaa mun mieheltä, kun vittu mitään ei voi tehä!!! Paitsi istua sohvalla, nukkua ja käydä töissä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Töissä on niin raskasta... Olisin onnellinen jo pelkistä bussimatkoista yksin! Saati sit puolen tunnin ruokiksesta.

      Poista
  6. Sanon vaan, että LUOJAN KIITOS, olympialaiset on kohta ohi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mies osas jo valaista, että kesällä on fudiksen MM-kisat tms.. Niitä odotellessa!

      Poista
  7. mä en jaksais katella hetkeekää tollasta miestä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Välillä tolla ei vaan oo mitään järkeä touhuissaan! Odotan jo niin sitä mun kesälomaa töissä, hoitakoot mies sitten muksut ja huushollin omalla tyylillään...

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Rv 17

Heti alkuun masukuvaa rv 17+0. Maha on kasvanut ihan älyttömästi! Ja myös selkä on ollut kipeä, eikä ihme kun pitää tuota möhkälettä kannatella. Tässä vielä vertailun vuoksi masukuva viime viikolta (rv 16). Tässä maha on mun mielestä tosi paljon pienempi kuin rv 15. Mahan koko riippuu kyllä aika paljon siitä, mitä päivän aikana on syönyt. Tällä viikolla kävin ekaa kertaa koko raskausaikana uimahallissa. Tykkään uida ja normaalisti uin sen 0,5h + 0,5h tai sitten koko tunnin putkeen. Mutta nyt huomasin kuinka tämä raskaus on romahduttanut mun kestävyyskunnon ihan totaalisesti! Ekan 10 minuutin jälkeen oli pakko siirtyä sinne hitaiden radalle ja 20 min jälkeen olin jo niin poikki (ja kiukkuinen niiden hitaiden matelijauimareiden vuoksi), että oli pakko mennä saunaan huilaamaan. Ja maha tuntui uidessa siltä, että se vaan hidastaa koko touhua. Vähän kuin olisi uinut joku kivireppu mahassa! Ensi viikolla uusi yritys.. Pääsin niistä järkyttävistä päänsäryistä eroon vähäksi aikaa kun a

2020 Case Korona

En ole kirjoittanut pitkään aikaan. Tämä vuosi on ollut aika haipakkaa. Tammikuussa lomailimme Sallassa. Helmikuussa olin lomautettuna lentoemännän työstä. Maaliskuussa lensin ja sairastelin. Huhtikuussa lähinnä nukuin univelkoja pois ja lepäsin. Toukokuussa aloitin kesätyöt entisessä työpaikassani. Tein koko kesän pelkästään etätöitä ja odotin milloin pääsisin taas lomautukselta lentämään. Kesällä tuli konkurssi ja koko Helsinki base suljettiin.  Olin keväällä hakenut opiskelemaan ja aloitin elokuussa opinnot ammattikorkeakoulussa. Pääsin opiskelemaan rakennusmestariksi. Elokuussa aloitin myös työpätkän lentokentällä. Yhtäkkiä olin täysipäiväinen opiskelija ja tein siinä sivussa kahta työtä. Koronan vuoksi lähes kaikki opinnot olivat etänä.  Syyskuun jälkeen sain jatkosopimuksen molemmista työpaikoista. En ole ikinä viihtynyt etätöissä, koska kaipaan kovasti sosiaalisia kontakteja. Aloin marraskuussa olla niin väsynyt, että irtisanouduin vanhasta työstä kesken määräaikaisuuden.  Nyt o

Rv 27+3

Tässä taas tämän viikon masukuvaa. Maha on jatkanut kasvuaan, mutta vieläkään se ei näy ollenkaan takaapäin ja ei pahemmin edestäkään jos on esim. musta paita päällä. Kävin perjantaina pitkästä aikaa leffassa (ja onnistuin jopa istumaan sen 2h paikoillaan käymättä kertaakaan vessassa!). Leffassa oli aika voimakkaat musat ja pikkusella tosi vahvat potkut... Ilmeisesti mahatyyppi kuulee jo ääniä ulkomaailmasta. Lauantaina kierreltiin miehen kanssa koko päivä kaupoilla. Jaksoin reissun tosi hyvin, kiitos vaan sille kuka keksi tuon tukivyön. Ilman sitä en enää kävelis yhtään mihinkään. Koska tämä mun tissiosasto näköjään yhä jatkaa kasvuaan jouduin käydä ostamassa taas uudet rintsikat. Meinas kuulkaa usko loppua siellä sovituskopissa. Nyt mulla on tasan yhdet sopivat rintsikat, kokoa 75G!! Mä en edes halua tietää mihin sfääreihin nää tissit paisuu siinä vaiheessa kun alan imettää. Tänään kävin tallilla koiran kanssa rämpimässä lumisella pellolla, uimassa ja illalla vielä kävelylenki