Siirry pääsisältöön

Laiska äiti

Pahoittelen kun en ole viimepäivinä oikein jaksanut bloggailla. Mulla on kyllä tähän ihan hyvä selitys olemassa...

Tuossa n. kuukausi sitten ihmettelin kun koko ajan paleltaa. Siis vaikka olin sisällä villasukat jalassa ja  ulkona untsika niskassa plussakeleillä. Järkyttävä nälkäkin oli koko ajan. Yhtenä iltana ei tehnyt mitään makeeta mieli. Siinä vaiheessa aloin hiljaa päässäni laskeskella 1+1 yhteen ja seuraavana aamuna ällötti jo kahvikin. Testasin huvikseni Pregcheckin liuskatestillä ja kaks viivaa pärähti. Melkoisen järkyttynyt olin enkä uskonut tulosta. Kipitin apteekkiin ostamaan Clearbluen digitestiä, joka näytti raskaana 3+.

Seuraavana päivänä pääsin onneksi heti yksityiselle ultraan, koska menkoista laskettuna viikkoja olisi ollut tuolloin jo jotain 9+.. Pikku mötikkä siellä köllötteli ja sydän sykki. Koko vastasi 6+3 ja laskettu aika ultran mukaan 9.7.2013. Joten heipat ens kesän ratsastusleirille ja kotihoidontuella köyhäilyille...


Olo on aamusta iltaan mitä kamalin ja nyt mennään viikoilla 8+0. Jos joku työkaveri tms. tätä sattumalta lukee niin toivon, että pysytte hys hys vielä pari viikkoa. Kerron kyllä sitten naamatusten :)

Kommentit

  1. Voi vitsit! Onnea nyt tosi paljon! <3 <3 Mikä kumma tuossa miun bloggerin hallintapaneelissa oikeen on kun ei koskaan näytä siun uusi päivityksiä ja siksi saatan unohtaa käydä täällä.. Nytkin eksyin tänne, kun kävin millan ja kisun blogissa ja näin että olit kommentoinut sinne. tuli heti mieleen että hitsit en oo taas aikoihin käyny täällä :/


    Mutta voi miten ihana juttu siis..<3 itelläkin on jo uus vauvakuume, mutta vielä olis tarkotus odottaa.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kiva että eksyit tänne :) Harmi muuten kun Milla ja kisu lopettaa :/

      Mulla oli kova vauvakuume jo tuossa synnytyksen jälkeen, mutta sitten se hieman hiipui :)

      Poista
  2. voi onnea kovasti! :) täällä vauvakuumeillaan myös. Tyttö nyt 6kk ja lapset olisi kiva saada jopa alle kahden vuoden ikäerolla.. pitää pehmitellä miestä:)

    Toivottavasti sulla menee pahoinvointi nopeasti ohi, se ei kivaa ole! :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Mun ei tarvinnut pahemmin miestä pehmitellä, tämä tuli ihan positiivisena yllätyksenä..

      Poista
  3. Onnea hirmuisesti!! :))
    Taitaa olla vähän sulattelemista kun tuli niin yllätyksenä. Aivan ihana juttu! Mä olen kanssa pelännyt raskautta kun ei ole menkkoja kuulunu, mutta lasken sen varaan että hormonit on vielä vähän sekaisin.
    <3 Voimia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :) Juu kyllä oli tuloksen kanssa sulattelemista. Olin testannut jo aiemmin, aika monta kertaa kun ei noita menkkoja kuulunut. Jokainen testi näytti kuitenkin negaa. Ajattelin sitten, että kierto on vaan jotenkin sekaisin imetyksen tms. vuoksi.

      Poista
  4. Vastaukset
    1. Kiitos. Sun blogi onkin mulle ihan uusi tuttavuus, asutaankin näköjään aika lähekkäin.. :)

      Poista
  5. Olipa ihana uutinen, onneksi olkoon! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Jään innolla seurailemaan sun blogia kahden pikkulapsen arjestä.

      Poista
  6. Paljon onnea! Olen lukenut blogiasi jo viime talvesta asti, itsellänikin on huhtikuussa syntynyt poika ja täällä muuten pikkuisen vauvakuumeillaan kanssa... Innolla jään odottelemaan lisää kuulumisia! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja kiva kuulla, että meillä on samanikäiset poitsut :)

      Poista
  7. No mutta, olipa yllätys! Hirmuisesti onnea ja jaksamista sen huonon olon kanssa. Vaikka vauvakuume on jo itsellänikin, niin sitä oloa ei tosiaan ole ikävä. Ush! Mulla se helpotti muistaakseni viikolla 10...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon. Onneksi tuo huono olo pysyy suht aisoissa kun vaan muistaa syödä koko ajan. Mulla ei ole minkäänlaisia muistikuvia milloin vuosi sitten tuo pahoinvointi loppui.. ehkä siinä vaiheessa kun np-ultrassa käytiin?

      Poista
  8. Iik, ihanaa ja onnea hurjasti! Toivottavasti tullaan perässä alkuvuoden aikana, ennestään samanikäinen poju kuin teillä :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon. Ei muuta kun pikkuista vaan tilaukseen :)

      Poista
  9. Hui ja onnea odotukseen. Itsellä ei edes kuukautiset vielä ole alkanut raskauden jälkeen...sulla on kohta kädet täynnä mutta onhan nää pikkuiset ihania :)

    VastaaPoista
  10. Ohooo, onneaonnea! Ihania uutisia, toivottavasti vaan saat pahoinvoinnin kuriin.

    VastaaPoista
  11. Oi onnea kovasti! Itselläkin on vielä turhan hyvässä muistissa tuo pahoinvointi, joten kaikki sympatia näin telepaattisesti sinne. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi nyt tuntuu jo siltä, että tää pahoinvointi alkaa aavistuksen helpottaa. Kun vaan muistais syödä koko ajan...

      Poista
  12. Vautsi!! Onneksi olkoon ja hirmusti tsemppiä pahoinvoinnin kestämiseen. :)

    VastaaPoista
  13. Hurjasti onnea ja jaksamista poitsun ja pahoinvoinnin yhdistelmän kanssa! :)

    VastaaPoista
  14. Paljon onnea! Minulla pahoinvointi loppui just siihen np-ultraan, toivottavasti sinulla helpottaa pian. Haikaraa on pyydetty tännekin tekemään tuosta 11kk:sta isosisko, saas nähdä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla. Olen yrittänyt muistella milloin se pahoinvointi viimeksi loppui ja hämärät muistikuvat on, ettei np-ultran aikaan enää olis pahemmin ällöttänyt.

      Poista
  15. Hirrveesti onnea! Mulla tulee nykyään semmonen niisk -olo, kun kuulen, että joku on raskaana. Se on edelleen jotenkin niin ihmeellista ja ihanaa ja ja ja.. Jollain tasolla haluaisin ittekin olla, mutta järjellä ajateltuna en ihan vielä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Itsekin aina haikeudella katselin muiden mahoja...

      Poista
  16. Onnea! Meilläkin 4kk vanha vauva ja ollaan mietitty, että pitäiskö viimeistään kesällä alkaa kolmatta yrittään :)
    Pakko kysyä vielä, että mikä ehkäisy teillä oli, kun tuli kerran yllätyksenä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä tuli siis yllätyksenä lähinnä sen takia, että nuo vikat menkat oli 13.9 ja sen jälkeen lähdimme viikon etelänreissulle, jossa tulimme molemmat tosi kipeiksi. Mies oli reissun jälkeen viikon saikulla ja itelläni tauti kesti vielä kauemmin. Voin varmuudella sanoa ettei silloin tapahtunut "sillä saralla" yhtikäs mitään :D Mutta tosiaan lääkärin mukaan ovis on tullut kolmisen viikkoa jälkijunassa tai jotain sinnepäin. Olin tässä välissä moneen kertaan Pregcheckillä testaillut ja mitään viivaan viittavaakaan ei tullut näkyviin. Joten siksi iso yllätys.. Muistaakseni joskus aiemmin kirjoittelinkin, että olis kiva saada lapset putkeen niin ettei tarvitsis välissä mennä töihin :)

      Poista
  17. Oi, onnea, onnea! :)
    Meillä poika nyt 3kk ja minä jo suunnittelen seuraavaa...

    VastaaPoista
  18. onnee ja jaksamista olojen kanssa <3 onneks pian on joulu ja yölläkin saa syödä ;)

    VastaaPoista
  19. Hih jee..! En tiiä miks mut jotenkin arvasin tän :)

    VastaaPoista
  20. Voi mahtavuutta, paljon onnea koko perheelle!!!

    VastaaPoista
  21. Onnea ihan mielettömästi!!! Ihana toinen vauveli! :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Rv 17

Heti alkuun masukuvaa rv 17+0. Maha on kasvanut ihan älyttömästi! Ja myös selkä on ollut kipeä, eikä ihme kun pitää tuota möhkälettä kannatella. Tässä vielä vertailun vuoksi masukuva viime viikolta (rv 16). Tässä maha on mun mielestä tosi paljon pienempi kuin rv 15. Mahan koko riippuu kyllä aika paljon siitä, mitä päivän aikana on syönyt. Tällä viikolla kävin ekaa kertaa koko raskausaikana uimahallissa. Tykkään uida ja normaalisti uin sen 0,5h + 0,5h tai sitten koko tunnin putkeen. Mutta nyt huomasin kuinka tämä raskaus on romahduttanut mun kestävyyskunnon ihan totaalisesti! Ekan 10 minuutin jälkeen oli pakko siirtyä sinne hitaiden radalle ja 20 min jälkeen olin jo niin poikki (ja kiukkuinen niiden hitaiden matelijauimareiden vuoksi), että oli pakko mennä saunaan huilaamaan. Ja maha tuntui uidessa siltä, että se vaan hidastaa koko touhua. Vähän kuin olisi uinut joku kivireppu mahassa! Ensi viikolla uusi yritys.. Pääsin niistä järkyttävistä päänsäryistä eroon vähäksi aikaa kun a

2020 Case Korona

En ole kirjoittanut pitkään aikaan. Tämä vuosi on ollut aika haipakkaa. Tammikuussa lomailimme Sallassa. Helmikuussa olin lomautettuna lentoemännän työstä. Maaliskuussa lensin ja sairastelin. Huhtikuussa lähinnä nukuin univelkoja pois ja lepäsin. Toukokuussa aloitin kesätyöt entisessä työpaikassani. Tein koko kesän pelkästään etätöitä ja odotin milloin pääsisin taas lomautukselta lentämään. Kesällä tuli konkurssi ja koko Helsinki base suljettiin.  Olin keväällä hakenut opiskelemaan ja aloitin elokuussa opinnot ammattikorkeakoulussa. Pääsin opiskelemaan rakennusmestariksi. Elokuussa aloitin myös työpätkän lentokentällä. Yhtäkkiä olin täysipäiväinen opiskelija ja tein siinä sivussa kahta työtä. Koronan vuoksi lähes kaikki opinnot olivat etänä.  Syyskuun jälkeen sain jatkosopimuksen molemmista työpaikoista. En ole ikinä viihtynyt etätöissä, koska kaipaan kovasti sosiaalisia kontakteja. Aloin marraskuussa olla niin väsynyt, että irtisanouduin vanhasta työstä kesken määräaikaisuuden.  Nyt o

Rv 27+3

Tässä taas tämän viikon masukuvaa. Maha on jatkanut kasvuaan, mutta vieläkään se ei näy ollenkaan takaapäin ja ei pahemmin edestäkään jos on esim. musta paita päällä. Kävin perjantaina pitkästä aikaa leffassa (ja onnistuin jopa istumaan sen 2h paikoillaan käymättä kertaakaan vessassa!). Leffassa oli aika voimakkaat musat ja pikkusella tosi vahvat potkut... Ilmeisesti mahatyyppi kuulee jo ääniä ulkomaailmasta. Lauantaina kierreltiin miehen kanssa koko päivä kaupoilla. Jaksoin reissun tosi hyvin, kiitos vaan sille kuka keksi tuon tukivyön. Ilman sitä en enää kävelis yhtään mihinkään. Koska tämä mun tissiosasto näköjään yhä jatkaa kasvuaan jouduin käydä ostamassa taas uudet rintsikat. Meinas kuulkaa usko loppua siellä sovituskopissa. Nyt mulla on tasan yhdet sopivat rintsikat, kokoa 75G!! Mä en edes halua tietää mihin sfääreihin nää tissit paisuu siinä vaiheessa kun alan imettää. Tänään kävin tallilla koiran kanssa rämpimässä lumisella pellolla, uimassa ja illalla vielä kävelylenki