Siirry pääsisältöön

Kotiäidin harrastuksia, osa I


Mun harrastus nro 1 tällä hetkellä on Pop:n vaatteiden metsästys kirpputoreilta, facebookista ja toki käyn myös liikkeissä uusia hipelöimässä..  Tässä meidän vielä kovin pieni kokoelma. Tykkään, koska vaatteet ovat laadukkaita ja pitkäikäisiä kääntöresoreiden ansiosta. Esim. nuo ruskeat koon 50 housut menee meillä vieläkin! Plus, että näillä on ihan loistava jälleenmyyntiarvo (ihan kun raaskisin näistä muka mitään pois myydä).

Mitä hulluja harrastuksia teillä on?

Kommentit

  1. Saatiin tällainen paita 74 cm koossa:

    http://www.amazon.com/POLARN-O-PYRET-Robot-Parade/dp/B007RO9AVM

    En tykkää siitä yhtään. Jotenkin tuntuu silti pahalta myydä tai antaa poiskaan, kun on saanut lahjaksi. Mutta en mä sitä kyllä pojan päällekään tykkää laittaa...

    Vauvanvaatteiden koossa on kyllä niin suuri ero. Just laitettiin pois yks Tuttan 50 cm haalari, mutta vastaavasti monet 62 cm vaatteet on jo pieniä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi hitsit.. sähän voit myydä sen mulle ;)

      Poista
  2. PoP:n vaatteet on kivan näköisiä, mutta hempukan kalliita! Kirppiksiltä ei ole tullut vastaan, mutta huutonetistä kyllä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkään niiden värikkäistä kuoseista. Hinta tosin on aika kallis, mutta toisaalta niistä saa melkeimpä rahat takaisin kun sitten myy. Ja suurimman osan olen ostanut itsekin käytettynä tai 50% alesta.

      Poista
  3. Joskus mietin, onko tämä bloggaus niitä järkevämpiä harrastuksia, sillä aika aikaavievää hommaahan tämä on. :) Tästä syystä lopetinkin vanhan blogini, mutta pakko oli palata kirjoittamaan.

    Tuohon edelliseen postaukseesi sen verran, että meidän vauvauinnissa, joka siis alkaa syyskuun lopussa, pitää kuulemma olla vauvalla se uimavaippa. Ja todella tarkat ohjeet saatiin siitä, kuinka kauan pitää olla edellisestä ruokailusta jne. Hieman jännittää, koska meidän pöntiäinen tekee aina kakat aamulla ja vauvauinti on pahasti juuri aamulla... Eipä olisi kivaa, jos meidän takia kerta peruttaisiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kuinka kiva, että aloitit taas bloggailun!

      Meillä myös saatiin ohje, että pitää syöttää viimeistään tuntia ennen uintia vauva.

      Poista
    2. Mihinkäs täältä blogimaailmasta pääsisi? ;)

      Ystäväni kertoi, että heillä oli samat ohjeet, mutta useat äidit syöttivät lapsiaan vielä pukkarissakin. Noh, kohta nähdää, miten meillä lähtee sujumaan!

      Poista
  4. Hei kiva, että eksyin blogiisi!
    Mun pikkuneiti syntyi 6.4. kättärillä ja on tosi kiva seurata mitä samanikäisten muksujen ja heidän perheidensä elämiin kuuluu. Samalla voin vähän seurata kasvua ja kehitystä ja veikkailla koska meillä mahdollisesti vois jotain uutta tapahtua! :)

    T. Ellinoora & Luna
    - http://omenapuununelmia.blogspot.com

    VastaaPoista
  5. Täällä kans samanikäisen vauvelin äiti! tai meidän tyty on hieman nuorempi, syntynyt 15.5. Mun mielestä myös kiva seurata tätä kun lapset melko saman ikäisiä:)
    Mä harrastan myös kirppareita, erityisesti facebookkirppiksiä. Sieltä löytyy kaikkea mahtavaa, myös POPia edullisesti :)!

    VastaaPoista
  6. Saman harrastuksen keksin minäkin :) Eilenkin kiersin ison kirpparin erityisesti PoP-raitaa etsien. Laadukkaat vaatteet, raikkaat värit ja iloiset kuviot on vauvanvaatteissa just nyt itelle se juttu. Ihan vastasyntyneelle mulla oli tosi paljon valkoisia ja hempeitä värejä. Nyt kun pötkylä on tuplannut painonsa, niin tekee mieli pukea se yhä vain värikkäämmin.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Rv 17

Heti alkuun masukuvaa rv 17+0. Maha on kasvanut ihan älyttömästi! Ja myös selkä on ollut kipeä, eikä ihme kun pitää tuota möhkälettä kannatella. Tässä vielä vertailun vuoksi masukuva viime viikolta (rv 16). Tässä maha on mun mielestä tosi paljon pienempi kuin rv 15. Mahan koko riippuu kyllä aika paljon siitä, mitä päivän aikana on syönyt. Tällä viikolla kävin ekaa kertaa koko raskausaikana uimahallissa. Tykkään uida ja normaalisti uin sen 0,5h + 0,5h tai sitten koko tunnin putkeen. Mutta nyt huomasin kuinka tämä raskaus on romahduttanut mun kestävyyskunnon ihan totaalisesti! Ekan 10 minuutin jälkeen oli pakko siirtyä sinne hitaiden radalle ja 20 min jälkeen olin jo niin poikki (ja kiukkuinen niiden hitaiden matelijauimareiden vuoksi), että oli pakko mennä saunaan huilaamaan. Ja maha tuntui uidessa siltä, että se vaan hidastaa koko touhua. Vähän kuin olisi uinut joku kivireppu mahassa! Ensi viikolla uusi yritys.. Pääsin niistä järkyttävistä päänsäryistä eroon vähäksi aikaa kun a

Rv 27+3

Tässä taas tämän viikon masukuvaa. Maha on jatkanut kasvuaan, mutta vieläkään se ei näy ollenkaan takaapäin ja ei pahemmin edestäkään jos on esim. musta paita päällä. Kävin perjantaina pitkästä aikaa leffassa (ja onnistuin jopa istumaan sen 2h paikoillaan käymättä kertaakaan vessassa!). Leffassa oli aika voimakkaat musat ja pikkusella tosi vahvat potkut... Ilmeisesti mahatyyppi kuulee jo ääniä ulkomaailmasta. Lauantaina kierreltiin miehen kanssa koko päivä kaupoilla. Jaksoin reissun tosi hyvin, kiitos vaan sille kuka keksi tuon tukivyön. Ilman sitä en enää kävelis yhtään mihinkään. Koska tämä mun tissiosasto näköjään yhä jatkaa kasvuaan jouduin käydä ostamassa taas uudet rintsikat. Meinas kuulkaa usko loppua siellä sovituskopissa. Nyt mulla on tasan yhdet sopivat rintsikat, kokoa 75G!! Mä en edes halua tietää mihin sfääreihin nää tissit paisuu siinä vaiheessa kun alan imettää. Tänään kävin tallilla koiran kanssa rämpimässä lumisella pellolla, uimassa ja illalla vielä kävelylenki

2020 Case Korona

En ole kirjoittanut pitkään aikaan. Tämä vuosi on ollut aika haipakkaa. Tammikuussa lomailimme Sallassa. Helmikuussa olin lomautettuna lentoemännän työstä. Maaliskuussa lensin ja sairastelin. Huhtikuussa lähinnä nukuin univelkoja pois ja lepäsin. Toukokuussa aloitin kesätyöt entisessä työpaikassani. Tein koko kesän pelkästään etätöitä ja odotin milloin pääsisin taas lomautukselta lentämään. Kesällä tuli konkurssi ja koko Helsinki base suljettiin.  Olin keväällä hakenut opiskelemaan ja aloitin elokuussa opinnot ammattikorkeakoulussa. Pääsin opiskelemaan rakennusmestariksi. Elokuussa aloitin myös työpätkän lentokentällä. Yhtäkkiä olin täysipäiväinen opiskelija ja tein siinä sivussa kahta työtä. Koronan vuoksi lähes kaikki opinnot olivat etänä.  Syyskuun jälkeen sain jatkosopimuksen molemmista työpaikoista. En ole ikinä viihtynyt etätöissä, koska kaipaan kovasti sosiaalisia kontakteja. Aloin marraskuussa olla niin väsynyt, että irtisanouduin vanhasta työstä kesken määräaikaisuuden.  Nyt o