Siirry pääsisältöön

5kk

Simo 5kk neuvolassa:

Paino 7600g (7060g)
Pituus 66,1cm (63,5cm)

"Rauhallinen, tyytyväinen poika. Kääntyy vatsalleen, kellonviisarin tavoin liikkuu. Lelut ottaa keskilinjasta. Rintamaitoa saa, soseita maistellut. Painonkehitys tasainen, pituutta tullut hieman vähemmän. 2 hammasta tullut". 

Naureskelin tolle, rauhalliselle pojalle.. Simo alkoi nimittäin heti alkuun itkemään kun näki neuvolatädin ja harjoittelijan. Rokotteista seurasi myös iso itku. Kotona alkoi rokotusten jälkeinen kitinä välittömästi ja eilen nousi aavistus lämpöä. Simo on ollut myös väsyneen oloinen.Eilen olimme taas muskarissa. Ajattelin, että nyt jää rokotusten takia koko muskari väliin kun poikakin nukahti vielä päiväunille. Heräs sitten 10min ennen muskarin alkua, joten Simo lähti yöpuvussa muskariin ja äidilläkin oli ties mitkä kotirönttövaatteet päällä.

Tänään mennään taas vauvakinoon. Jos poika nyt vaan herää yöunilta ennen sitä :)

Mies on ollut alkuviikon sairaslomalla ja meni tänään töihin. Alan itsekin olla nyt ihan ok kunnossa. En kyllä toivo tätä tautia kenellekään.. Ainoa hyvä puoli on, että alkulomalla kertyneet herkuttelukilot on varmasti kadonneet.

Kommentit

 1. Tervetuloa osallistumaan arvontaan: http://dayafterday2012.blogspot.fi/2012/09/ensimmainen-arvontani_22.html
  :)

  VastaaPoista
 2. Voi pikkuista! Toivotaan, että olo paranee, ja teillä myös eikä tauti uusi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi me ollaan nyt kaikki jo paremmassa kunnossa :) Rokotusoireet kesti pari päivää.

   Poista
 3. Kyllä voikin olla suuria kokoeroja lapsissa. Meidän poika oli 4 kk neuvolassa 8075 g ja 67,2 cm. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho :) Meillä tosiaan poika on nyt siirtynyt pituuden suhteen hieman keskikäyrän alapuolelle.. paino taitaa mennä siinä keskikäyrän tuntumassa.

   Poista
 4. Suloinen :)
  Tsemppiä ja terveyttä sinne teille rutkasti!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Laiska äiti

Pahoittelen kun en ole viimepäivinä oikein jaksanut bloggailla. Mulla on kyllä tähän ihan hyvä selitys olemassa... Tuossa n. kuukausi sitten ihmettelin kun koko ajan paleltaa. Siis vaikka olin sisällä villasukat jalassa ja  ulkona untsika niskassa plussakeleillä. Järkyttävä nälkäkin oli koko ajan. Yhtenä iltana ei tehnyt mitään makeeta mieli. Siinä vaiheessa aloin hiljaa päässäni laskeskella 1+1 yhteen ja seuraavana aamuna ällötti jo kahvikin. Testasin huvikseni Pregcheckin liuskatestillä ja kaks viivaa pärähti. Melkoisen järkyttynyt olin enkä uskonut tulosta. Kipitin apteekkiin ostamaan Clearbluen digitestiä, joka näytti raskaana 3+. Seuraavana päivänä pääsin onneksi heti yksityiselle ultraan, koska menkoista laskettuna viikkoja olisi ollut tuolloin jo jotain 9+.. Pikku mötikkä siellä köllötteli ja sydän sykki. Koko vastasi 6+3 ja laskettu aika ultran mukaan 9.7.2013. Joten heipat ens kesän ratsastusleirille ja kotihoidontuella köyhäilyille... Olo on aamusta iltaan mitä kamal

Me&i-arvonta!

Kaikkien teidän ihanien lukijoiden kunniaksi päätin järjestää arvonnan. Palkintona on Me&i cuddly bears body koossa 86/92cm. Menee värien puolesta niin tytölle kun pojallekin :) Kaikki lukijoiksi liittyneet ovat mukana yhdellä arvalla kommentoimalla tätä postausta. Kaksi arpaa saat jos linkität arvonnan omaan blogiisi. Osallistua voi sunnuntaihin 13.1 klo 20 asti.

2020 Case Korona

En ole kirjoittanut pitkään aikaan. Tämä vuosi on ollut aika haipakkaa. Tammikuussa lomailimme Sallassa. Helmikuussa olin lomautettuna lentoemännän työstä. Maaliskuussa lensin ja sairastelin. Huhtikuussa lähinnä nukuin univelkoja pois ja lepäsin. Toukokuussa aloitin kesätyöt entisessä työpaikassani. Tein koko kesän pelkästään etätöitä ja odotin milloin pääsisin taas lomautukselta lentämään. Kesällä tuli konkurssi ja koko Helsinki base suljettiin.  Olin keväällä hakenut opiskelemaan ja aloitin elokuussa opinnot ammattikorkeakoulussa. Pääsin opiskelemaan rakennusmestariksi. Elokuussa aloitin myös työpätkän lentokentällä. Yhtäkkiä olin täysipäiväinen opiskelija ja tein siinä sivussa kahta työtä. Koronan vuoksi lähes kaikki opinnot olivat etänä.  Syyskuun jälkeen sain jatkosopimuksen molemmista työpaikoista. En ole ikinä viihtynyt etätöissä, koska kaipaan kovasti sosiaalisia kontakteja. Aloin marraskuussa olla niin väsynyt, että irtisanouduin vanhasta työstä kesken määräaikaisuuden.  Nyt o