Siirry pääsisältöön

Ensiaskeleet

Frida otti eilen ensimmäiset askeleet! Ei ole kävellyt askeltakaan ennen tätä. Laitoin tytön keskelle olkkaria seisomaan ja pokkana hän töpötteli n. 10 askelta eteenpäin :) Lahjattomat treenaa, vai miten se menikään ;)

Meillä on ollut nyt kovasti tekemistä kun mies on lomalla ja vielä nää mahtavat helteet. Ollaan käyty Lintsillä, kierretty lähirantoja ja reissattu Helsingissä. Oon ehtinyt myös lukea tosi monta kirjaa (harvinaista!).

Rannoista mun uus suosikki on Sipoon Pilvijärvi. Puhdasta vettä, paljon nurtsia, kahvila, grillipaikat ja leikkipaikat ihan veden äärellä.

Ja suositella voin myös Lintsin ilmaisia laitteita! Simo tykkäs tosi paljon ja meillä ei mennyt koko reissuun yhtään rahaa :) Tai no auton parkkimaksu, mutta ei sekään ollut kuin pari euroa.

Huomenna lähden tyttökavereiden kanssa päiväksi Tallinnaan. Ensi viikolla suunnataan ehkä Turkuun. Kumpikohan olis lapsiperheelle parempi hotelli; Caribia vai Naantalin kylpylä? Jotain muitakin hotelleja ja kivoja paikkoja saa suositella :)

Kommentit

  1. Onnea askelista! :)
    Suosittelen ehdottomasti Caribiaa. Siellä on lapsille vaikka ja mitä, Naantalissa ei juuri mitään.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Laiska äiti

Pahoittelen kun en ole viimepäivinä oikein jaksanut bloggailla. Mulla on kyllä tähän ihan hyvä selitys olemassa... Tuossa n. kuukausi sitten ihmettelin kun koko ajan paleltaa. Siis vaikka olin sisällä villasukat jalassa ja  ulkona untsika niskassa plussakeleillä. Järkyttävä nälkäkin oli koko ajan. Yhtenä iltana ei tehnyt mitään makeeta mieli. Siinä vaiheessa aloin hiljaa päässäni laskeskella 1+1 yhteen ja seuraavana aamuna ällötti jo kahvikin. Testasin huvikseni Pregcheckin liuskatestillä ja kaks viivaa pärähti. Melkoisen järkyttynyt olin enkä uskonut tulosta. Kipitin apteekkiin ostamaan Clearbluen digitestiä, joka näytti raskaana 3+. Seuraavana päivänä pääsin onneksi heti yksityiselle ultraan, koska menkoista laskettuna viikkoja olisi ollut tuolloin jo jotain 9+.. Pikku mötikkä siellä köllötteli ja sydän sykki. Koko vastasi 6+3 ja laskettu aika ultran mukaan 9.7.2013. Joten heipat ens kesän ratsastusleirille ja kotihoidontuella köyhäilyille... Olo on aamusta iltaan mitä kamal

Me&i-arvonta!

Kaikkien teidän ihanien lukijoiden kunniaksi päätin järjestää arvonnan. Palkintona on Me&i cuddly bears body koossa 86/92cm. Menee värien puolesta niin tytölle kun pojallekin :) Kaikki lukijoiksi liittyneet ovat mukana yhdellä arvalla kommentoimalla tätä postausta. Kaksi arpaa saat jos linkität arvonnan omaan blogiisi. Osallistua voi sunnuntaihin 13.1 klo 20 asti.

2020 Case Korona

En ole kirjoittanut pitkään aikaan. Tämä vuosi on ollut aika haipakkaa. Tammikuussa lomailimme Sallassa. Helmikuussa olin lomautettuna lentoemännän työstä. Maaliskuussa lensin ja sairastelin. Huhtikuussa lähinnä nukuin univelkoja pois ja lepäsin. Toukokuussa aloitin kesätyöt entisessä työpaikassani. Tein koko kesän pelkästään etätöitä ja odotin milloin pääsisin taas lomautukselta lentämään. Kesällä tuli konkurssi ja koko Helsinki base suljettiin.  Olin keväällä hakenut opiskelemaan ja aloitin elokuussa opinnot ammattikorkeakoulussa. Pääsin opiskelemaan rakennusmestariksi. Elokuussa aloitin myös työpätkän lentokentällä. Yhtäkkiä olin täysipäiväinen opiskelija ja tein siinä sivussa kahta työtä. Koronan vuoksi lähes kaikki opinnot olivat etänä.  Syyskuun jälkeen sain jatkosopimuksen molemmista työpaikoista. En ole ikinä viihtynyt etätöissä, koska kaipaan kovasti sosiaalisia kontakteja. Aloin marraskuussa olla niin väsynyt, että irtisanouduin vanhasta työstä kesken määräaikaisuuden.  Nyt o